|

Anders Gerber, ein heilsan til NSÌ.

Kære NSI

Tusind tak for 2 gode år her på Færøerne/Runavik.

2 år fyldt med gode oplevelser. Nogle vil stå klarere end andre.
Den bedste oplevelse i perioden var helt klart d. 26/8 2017. Den dag og den præstation spillerne leverede på banen var enestående. Ligesom den præstation NSI fansene leverede udenfor banen var fremragende. Den dag glemmer man ikke lige med det samme.
Der er en oplevelse som næsten kan måle sig med denne dag. Nemlig alle de andre dage hvor jeg og min familie har oplevet imødekommenhed, venlighed, åbne arme, betænksomhed og venlige tanker.
Det har været en rigtig god oplevelse for både min familie og jeg at være i Runavik. Vi har virkelig været glade for denne tid og nydt den.
Udover pokalsejren i år kan man se på præstationerne i Effodeildin med forskellige øjne.
Der skal ikke herske nogen tvivl omkring, at jeg personligt er skuffet over vi ikke kommer tættere på 1. Pladsen pointmæssigt end vi gør.
Det er utilfredsstillende at vi kun formår at få 2 ud af 9 point mod Skala.
Det er utilfredsstillende at vi spiller uafgjort i den første hjemmekamp mod EB/S
Det er utilfredsstillende at vi har en periode før og efter finalen hvor vi i 6 kampe præstere mindre godt og kun formår at skrabe 4 point sammen.
Det er derimod tilfredsstillende at vi vinder 2 gange mod Vikingur og dermed definitivt begraver snakken om et kompleks mod dem.
Det er tilfredsstillende at vi for første gang i mange sæsoner formår at få point mod B36 i Gundadalur.
Det mest tilfredsstillende er dog spillernes indsats til hver eneste træning, hvor de har vist stort engagement, for at udvikle holdet/spillestilen/sig selv. Og NSI er blevet et meget mere effektivt hold i løbet af de sidste 2 år.
Hvilket er yderst positivt for NSI’s fremtid. En fremtid som jeg vurdere ser lys ud.
Stort pøj pøj til NSI i fremtiden

Saman standa vit sterk

Gerber

 

Líknandi tíðindi